Over JEVA Metaalbewerking

Al 25 jaar metaalbewerking specialist

JEVA Metaalbewerking B.V. is een familiebedrijf opgericht in 1996. Al snel groeide JEVA en moest er personeel aan worden genomen. In 2003 werd er een nieuw pand gebouwd op industrieterrein De Copen in Lopik. Hier is JEVA nog altijd gevestigd. Inmiddels hebben wij ruim 25 jaar ervaring als metaalbewerking specialist. 

Meer informatie

Referenties

Onze tevreden klanten

Wim Kool – Viavac Vacuum lifting
“Al jaren bestellen wij onderdelen bij JEVA. Een zeer betrouwbare leverancier die uitstekende kwaliteit levert. Het contact verloopt altijd goed en de mensen achter JEVA zijn prettig in de omgang.”

Henk Stigter – Terberg Machines
“Vanaf de start van de firma JEVA zijn zowel Terberg Machines als Terberg Kinglifter al klant bij JEVA. Dit heeft zeker te maken met de juiste prijs/kwaliteitsverhouding, betrouwbare levertijden en goede contacten. Wij wensen de firma JEVA nog heel veel succes toe voor de toekomst.”

Meer informatie

Referenties

Deze klanten gingen u voor

JEVA metaalbewerking

Ruim 25 jaar ervaring

1995 JEVA, kwaliteit sinds 1995

Na jaren bij verschillende bedrijven te hebben gewerkt besloot Koos van Amerongen in 1995 om voor zichzelf te beginnen. JEVA Metaalbewerking B.V. startte aanvankelijk als een eenmansbedrijf, maar het bleek nog voor de daadwerkelijke start dat het onmogelijk was om al het werk alleen af te ronden.

Lees verder
2003 Een eigen pand

In 2003 is besloten een pand te bouwen en te betrekken op het industrieterrein in Lopik. De ruime en lichte hal van 2.000 vierkante meter biedt mogelijkheid om later bij te bouwen. Door de ruimte in het nieuwe pand kon JEVA Metaalbewerking B.V. met machine en mens doorgroeien.

Lees verder
2015 Zoons nemen het over

Gerco en Wilco van Amerongen nemen het bedrijf in 2015 over van hun vader. Vanaf dat moment nemen Gerco en Wilco de dagelijkse leiding op zich. Met Gerco en Wilco aan het roer, is het bedrijf klaar voor de toekomst. 

Lees verder
2018 Bewust ondernemen

In 5 jaar is er al veel veranderd bij Jeva Metaalbewerking B.V., zoals de nieuwe stellingen, 3 nieuwe machines, 2 robotarmen van RoboJob en een efficiëntere opslag met Kardex Remstar. Hiermee bouwen Gerco en Wilco verder aan de toekomst.

Lees verder
2021 25 jaar JEVA Metaalbewerking B.V.

Gegroeid van één man en één machine tot het volwassen team en machinepark van vandaag. JEVA viert zijn 25-jarig bestaan. 

Lees verder

Klanten en partners

Wij werken met trots samen

  • Partner 3
  • Partner 2
  • Partner 1