CNC Frezen

Een korte uitleg over CNC frezen
CNC Frezen is een bewerking waarbij er door middel van roterend gereedschap (de frees) materiaal van het ruwe metaal wordt verwijderd. Frezen is er in veel verschillende vormen, zo is er bijvoorbeeld ruwfrezen, spiebaanfrezen en zaagfrezen.

Frezen – Maximaal bereik
Het maximale bereik voor het freeswerk is 800 mm bij 800 mm bij 630 mm. Heeft u een groter bereik nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

CNC Draaien

Een korte uitleg over CNC draaien
Bij CNC draaien wordt er door de combinatie van snijden en draaien vorm gegeven aan het metaal. Er zijn verschillende manieren van draaien, waaronder langsdraaien, dwarsdraaien en steken.

Maximaal bereik
Voor het draaiwerk kunnen wij tot maximaal rond 350 mm spannen, met een maximale lengte van 1250 mm. Heeft u een groter bereik nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

CNC Zagen

Een korte uitleg over CNC zagen
Het zagen spreekt voor zich. Vaak gebeurt het zagen als een voorbewerking, daarna gaan de gezaagde stukken metaal de frees of draaimachines in. Door de aanschaf van een nieuwe zaagmachine is het mogelijk om alles in-house te doen. U kunt het metaalbewerkingsproces door één partner af laten handelen.

Maximaal bereik
Voor het zaag werk kunnen wij tot maximaal rond 330 mm spannen, met een maximale lengte van 7500 mm. Heeft u een groter bereik nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Lassen tot 350 Ampere

Zowel roestvrijstaal (RVS) als staal worden bij Jeva gelast. Wij doen:

  • Puls lassen
  • Mig-Mag lassen
  • Tig lassen

Jeva beschikt over een gecertificeerd lasser volgens de norm NEN-EN-ISO 9606-1:2017

Overige werkzaamheden & assemblage

Metalen en kunststoffen afwerken
JEVA heeft een trommelmachine voor het bewerken van metalen en kunststoffen. De trommel wordt afhankelijk van het af te werken materiaal gevuld met stenen, water en een schuurmiddel.

Door het schudden en trillen van de machine gaan de stenen heen en weer in de trommel, het resultaat is een materiaal met een prachtig glad oppervlak.

Het is mogelijk om verschillende materialen in onze trommelmachine te behandelen. Denk hier bijvoorbeeld aan staal, roestvaststaal, kunststof en aluminium.

Assemblage
Naast het bewerken van metalen en het uitwerken van uw tekening kunnen wij ook uw product monteren. Het uitvoeren van kleine assemblages en het leveren van gehele samenstellingen is geen enkel probleem.

Bewerkingsadvies

Vragen of opmerkingen?
Vragen of opmerkingen over ons bedrijf, de mogelijkheden of over onze prijzen? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan u zowel telefonisch als per e-mail vrijblijvend te woord en helpen u graag verder.

Vragen? Bel met Gerco van Amerongen