Vacature: Junior Metaalbewerker

Kom jij ons team versterken?

Vacature Junior Metaalbewerker
Ben jij geïnteresseerd in metaalbewerking en wil je specialist worden op het gebied van verspanende bewerkingen? Bij JEVA zijn we op zoek naar een Junior Metaalbewerker.

Functieomschrijving
In deze functie houd je je bezig met het uitvoeren van verspanende bewerkingen op een CNC bewerkingscentrum. Je leert om te gaan met verschillende typen bewerkingen en je kunt jezelf ontwikkelen tot een echte specialist.

Taken
Jouw rol is dat je er voor zorgt dat het productieproces optimaal verloopt. Na een inwerktraject kun je de machine programmeren, gereedschap wisselen en kun je werkstukken opspannen. Als de bewerking is afgerond, controleer je of het werkstuk aan de gestelde eisen voldoet.

Alles voor het perfecte eindresultaat!

Functie-eisen
Als Junior Metaalbewerker hoef je nog geen ervaring te hebben, maar wel affiniteit. Vind jij het leuk om te werken in techniek? En ben je geïnteresseerd in metaalbewerking? Wij helpen je om het vak verder onder controle te krijgen. Op termijn kun je zelf machines beheren. Verder vinden wij het fijn als je communicatief vaardig bent en een leergierige houding hebt. Als je al ervaring hebt met CNC frezen, is dat natuurlijk een pré.

Vergoeding
Bij JEVA kunnen wij een goed salaris bieden. Reis en onkostenregeling gaan in overleg. Je krijgt mooie uitdagingen in je werk. De werksfeer waar je in terecht komt is erg goed! Met plezier naar je werk gaan is tenslotte erg belangrijk.

Interesse?
Mail je sollicitatie met CV naar info@jeva.nl t.a.v. Gerco van Amerongen. Heb je vragen over deze functie? Bel gerust even naar +31 (0)348 451928 zodat ik je vragen kan beantwoorden.