Over JEVA Metaalbewerking

Lees hier het verhaal van JEVA Metaalbewerking B.V.

Kwaliteit sinds 1995
Met machine en mens doorgroeien
Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf voor jongeren uit de omgeving
ISO 9001:2015 gecertificeerd
Momenteel is JEVA ISO 9001:2015 gecertificeerd

Al meer dan 25 jaar metaalbewerking specialist

JEVA Metaalbewerking B.V. werd opgericht in 1996 en is tot op de dag van vandaag een familiebedrijf. Vanuit het pand op Industrieterrein de Copen worden klanten door heel Nederland voorzien van hoogwaardige producten. Naar aanleiding van ons 25-jarig jubileum werd er een bedrijfsvideo gemaakt. 
 

De eigenaren en broers Gerco en Wilco van Amerongen hechten veel waarde aan kennis en innovatie. Zij doen er dan ook alles aan om voorop te blijven in de markt van metaalbewerking. Zo worden CAM simulaties gemaakt met software van Hexagon en wordt continuïteit gerealiseerd door gebruik van robotisering. Daarnaast wordt er alles aan gedaan om zo schoon en efficiënt mogelijk te werken, met bijvoorbeeld een centraal puntafzuigsysteem en een automatisch emulsie bijvulsysteem.

Een up-to-date houden van het machinepark is een belangrijke prioriteit van JEVA.

Hoogwaardige metaalbewerkingsoplossingen

Bij JEVA Metaalbewerking BV omarmen we de toekomst terwijl we voortbouwen op een rijke geschiedenis van vakmanschap en innovatie. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige metaalbewerkingsoplossingen die voldoen aan de meest veeleisende industriële behoeften. We combineren onze technische expertise met een passie voor vooruitgang, waardoor wij kunnen voldoen aan de norm in onze branche.

Ons gespecialiseerde team van vakmensen beschikken over kennis en ervaring om complexe uitdagingen aan te gaan op het gebied van CNC draaien, CNC frezen en CNC verspanen. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met lassen, zagen en assemblage.

Ons machinepark is uitgerust met geavanceerde machines en technologieën, zoals een draai-freescombinatie met stafaanvoer. Hierdoor zijn we in staat zijn om precisie, kwaliteit en efficiëntie te garanderen in alles wat we doen.

Onze waarden

Als erkende toeleverancier in de metaalbewerkingsindustrie hebben we grote ambities voor de toekomst. We streven naar groei en uitbreiding, maar wel op een duurzame manier. Niet alleen in omvang maar ook in onze capaciteit om baanbrekende oplossingen te bieden. Voor ons zijn de volgende pijlers van groot belang: 

  • Technologische Innovatie: We blijven investeren in geavanceerde technologieën hoogwaardige gereedschappen en machines. Zo hebben we recent een draaimachine met (onbeperkte) freesopties en een stafaanvoer geïnstalleerd, zodat we grote series en geometrisch complexe producten kunnen produceren.

  • Betrokkenheid en klantgerichtheid: klanten staan voor ons centraal. Daarom proberen we zo goed mogelijk te voldoen aan alle wensen die klanten hebben, zoals aflevertijden en locaties. We denken graag mee in specifieke wensen voor complexe producten. Ook zijn wij transparant wanneer iets niet kan of lukt.

  • Precisie: accuraatheid en precisie zijn belangrijke waarden bij bewerking van metaal. Door onze expertise zijn wij in staat precisie en kwaliteit te waarborgen.

  • Automatisering: seriematig produceren heeft als voordeel dat de kosten voor producten verlaagd kunnen worden en dat doorlooptijden worden verkort. Daarnaast proberen wij processen volgens het LEAN-principe te optimaliseren.

Bij JEVA Metaalbewerking BV zijn we vastbesloten om de lat hoog te leggen. We kijken ernaar uit om de toekomst vorm te geven met innovatieve metaalbewerkingsoplossingen die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Vragen?

Stuur ons een bericht!