CNC Draaien

CNC Draaien

Er wordt door de combinatie van snijden en draaien, door middel van een machine, vorm gegeven aan het metaal en of kunstof.

JEVA Metaalbewerking B.V. is vakkundig specialist op het gebied van CNC Draaien. Draaien is een verspaningstechniek, waarbij het product ronddraait en daarmee de snijbeweging uitvoert. De beweging in langsrichting en dwarsrichting wordt uitgevoerd door de beitel. CNC Frezen is een voorbeeld van een andere verspaningstechniek. 

JEVA werkt met hoge kwaliteit machines die betrouwbaar en extreem nauwkeurig zijn. Hiermee biedt JEVA u de expertise om zowel seriematig als enkele halffabricaten of eindproducten door middel van precisie bewerkingen in het mu bereik te produceren. Door ons uitgebreide machinepark kunnen we vele bewerkingen uitvoeren.  

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van metaal CNC draaien en snijden? 

Door de ervaring van ons vakkundig personeel is JEVA in staat nagenoeg elke vorm en plaatstolerantie te kunnen bewerkstelligen. JEVA freest uw producten te allen tijde met premium verspaningsgereedschap van het hoogste niveau waardoor JEVA haar bedrijfsprocessen goed onder controle heeft en kwaliteit kan garanderen. Meer lezen? Bekijk onze ISO-certificering.