CNC Draaien

Al 25+ jaar specialist
Metaalbewerking is onze kracht
Geen gekke addertjes
Wij zijn Eerlijk & Transparant
ISO 9001:2015 gecertificeerd
Momenteel is JEVA ISO 9001:2015 gecertificeerd

CNC Draaien

CNC draaien is een proces waarbij materialen worden gesneden om verschillende vormen te creëren.  Dit wordt gedaan door het werkstuk te bevestigen aan een draaiende as en het snijgereedschap te bewegen in een specifieke vorm. Het voordeel van CNC draaien is dat het proces automatisch wordt uitgevoerd, waardoor het mogelijk is om zeer complexe vormen te maken met een hoge precisie en snelheid. Dit maakt het een zeer kosteneffectieve en efficiënte manier om onderdelen te produceren en metaal te bewerken. 

JEVA Metaalbewerking BV is een expert op het gebied van CNC draaien. Met jarenlange ervaring en hoogwaardige apparatuur, kunnen wij de meest complexe vormen en ontwerpen met hoge precisie produceren. Onze focus op kwaliteit en flexibiliteit maakt ons de perfecte partner voor uw CNC draaiwerk. Naast CNC Draaien leveren wij ook andere verspaningstechnieken, zoals CNC Frezen.

Typen CNC Draaiwerk

Bij JEVA Metaalbewerking BV zijn we gespecialiseerd in CNC draaien. We hebben een team van deskundige operators die gebruik maken van de beste bewerkingsmachines en -gereedschappen om onderdelen van hoge kwaliteit te produceren. Onze CNC draaibanken zijn uitgerust met meerdere assen en subspindels, waardoor we in staat zijn om complexe onderdelen in één keer te produceren. Bovendien hebben we een breed scala aan gereedschappen beschikbaar, waardoor we een grote verscheidenheid aan materialen kunnen bewerken. Hierdoor is nagenoeg elke vorm en plaatstolerantie mogelijk. 

We bieden verschillende soorten CNC draaiwerk aan, waaronder:

  • Prototypeproductie: we kunnen snel en efficiënt prototypes produceren voor uw ontwerpen. Hierdoor kunt u uw ontwerp snel testen en eventuele wijzigingen aanbrengen voordat u begint met grootschalige productie.

  • Enkelstuks- en serieproductie: onze CNC draaibanken zijn in staat om zowel kleine als grote series te produceren met een hoge precisie en snelheid.

  • Assemblage en nabewerking: naast CNC draaien bieden we ook assemblage- en nabewerkingsdiensten aan. Hierdoor kunnen we het hele productieproces beheren en uw onderdelen kant-en-klaar afleveren.

  • Reparatie en revisie: we bieden ook reparatie- en revisiediensten aan voor beschadigde of versleten onderdelen. Hierdoor kunt u uw apparatuur snel weer operationeel maken.

Branches

Onze CNC draaiwerkzaamheden zijn van toepassing in verschillende branches, zoals de automotive, off-shore, defensie en halfgeleiderindustrie. In deze branches is precisie van het grootste belang en is een hoge mate van betrouwbaarheid vereist. Met onze CNC draaiwerkzaamheden zijn wij in staat om aan deze hoge eisen te voldoen en kunnen wij onderdelen produceren die aan de strengste kwaliteitsnormen voldoen.

Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare en flexibele partner voor hun CNC draai- en freeswerk. Neem contact op voor advies en het bespreken van de mogelijkheden.