Metaalbewerking Utrecht

Al 25+ jaar specialist
Metaalbewerking is onze kracht
Geen gekke addertjes
Wij zijn Eerlijk & Transparant
ISO 9001:2015 gecertificeerd
Momenteel is JEVA ISO 9001:2015 gecertificeerd

Metaalbewerking Utrecht

JEVA Metaalbewerking B.V. is dé metaalbewerking specialist in de regio Utrecht en is een bekende naam rondom Utrecht. JEVA is gevestigd op bedrijventerrein De Copen in Lopik, op 15 kilometer van Utrecht. 

Klanten kennen ons als specialist in het bewerken van metalen en kunststoffen en weten ons daardoor goed te vinden. Komt u uit een andere regio? Wij bieden de mogelijkheid om producten op locatie af te leveren. Vraag naar de mogelijkheden. 

Directe levering regio Utrecht

Op zoek naar een metaalbewerking specialist in Amersfoort, Veenendaal, Nieuwegein, Woerden of een andere stad in de regio Utrecht? JEVA Metaalbewerking is gevestigd in Lopik en levert producten op locatie. Hierdoor kunnen wij korte levertijden hanteren. Vraag naar de mogelijkheden.

Zichtbaar in regio Utrecht

Naast de vaste werkzaamheden is JEVA Metaalbewerking nauw betrokken bij het sponsoren van lokale sportevenementen. Door vele sponsoringen is er zichtbaarheid bij lokale sportverenigingen. Daarnaast ondersteunt JEVA lokale initiatieven door lid te zijn van de ondernemersvereniging. Voorbeelden van initiatieven zijn het steunen van de Oranjevereniging in Benschop en het inloophuis in Lopik. 

Erkend Leerbedrijf

JEVA is een erkend leerbedrijf voor jongeren uit de omgeving van Utrecht. Wil je stage komen lopen? Bekijk onze vacaturepagina of neem contact met ons op.