CNC Verspanen

Kwaliteit sinds 1995
Met machine en mens doorgroeien
Precisie
Specialist in metaalbewerking
Betrokkenheid
Neem contact op voor vrijblijvend advies

CNC Verspanen

Verspanen is de term voor alle vormen van materiaalbewerking waarbij door middel van bepaald machinegereedschap materiaaldelen worden weggenomen waardoor spanen ontstaan. Bent u op zoek naar een specialist in verspaningstechniek?

JEVA is specialist op het gebied van CNC Verspanen

CNC Verspaning stroomt door de aderen van JEVA Metaalbewerking. U kunt bij JEVA terecht voor al uw werkzaamheden omtrend verspanende bewerkingen. Wij kunnen in series werken, maar het is ook mogelijk om enkelstuks te leveren.

JEVA is in staat tot de volgende verspanende bewerkingen: frezen, tappen, draaien, boren, zagen, kotteren, brootsen, slijpen, steken. Ook het snijden van metaal en verspanende bewerkingen zijn mogelijk. JEVA heeft een trommelmachine voor het finishen van metalen en kunstoffen.

Automatisering

JEVA is innovatief en zit nooit stil betreft de ontwikkeling. Automatisering is daar slechts een gedeelte van. JEVA heeft in de verspanende industrie haar naam gemaakt en is een betrouwbare industrial part supplier voor diverse Original Equipment Manufacturers. Bij referenties is meer te lezen over de toepassingen. 

Het is de passie van JEVA om te streven naar perfectie en de klant ten alle tijden voorop te stellen. Alle verspanende machines en gereedschappen zijn in huis om producten af te leveren die aan de verwachting van de klant zullen voldoen. Prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid en levertijd is waar het bij JEVA om draait. 

Heeft u een opdracht voor CNC Verspanen of wilt u sparren met JEVA? Neem direct contact op voor advies en wij geven aan wat we voor u kunnen betekenen!

Deze video laat zien hoe wij de kracht van ons personeel en ons machinepark samen optimaal inzetten.