Kwaliteit sinds 1995
Met machine en mens doorgroeien
Precisie
Specialist in metaalbewerking
Betrokkenheid
Neem contact op voor vrijblijvend advies

CNC Frezen

Met 25 jaar ervaring is JEVA Metaalbewerking B.V. een echte specialist te noemen op het gebied van CNC Frezen. Frezen is een verspanende bewerking waarbij met gebruik van een roterend gereedschap, de frees, materiaal wordt verwijderd. Met de frees wordt materiaal van het ruwe metaal verwijderd. Dit productieproces is vaak computergestuurd, waardoor er eerst altijd een computermodel van het product moet zijn. CNC staat voor Computer Numeric Control en de bewerkingen worden uitgevoerd op zowel handmatige als gerobotiseerde machines. Afhankelijk van de machine kan deze boren, frezen, zagen en/of draaien. 

JEVA kan faciliteren in dit volledige proces, van tekenen tot productie. Wij denken mee in een efficiënt ontwerp- en productieproces. CNC Draaien is een voorbeeld van een andere verspaningstechniek. 

Nauwkeurig en betrouwbaar

JEVA werkt met machines van de hoogste kwaliteit die zeer nauwkeurig en betrouwbaar zijn. Hierdoor is het mogelijk om zowel seriematig als halffabricaten en/of eindproducten te produceren. Dit alles wordt gedaan door precisie bewerkingen in het mu bereik. Onze machines kunnen metaal bewerken in verschillende benaderingsposities. Dit varieert van 2- tot 5-assig bewerken.   

Het team van JEVA beschikt over jaren ervaring, waardoor het mogelijk is om elke vorm en plaatstolerantie te kunnen produceren. Het premium verspaningsgereedschap dat wordt gebruikt is te allen tijde van het hoogste niveau. Daardoor is kwaliteit gegarandeerd en kunnen bedrijfsprocessen goed onder controle worden gehouden. Bekijk het ISO-certificaat

Automatisering

Met behulp van verschillende robots halen wij het maximale resultaat uit de machines. Zo zetten wij het personeel optimaal in, op de plekken waar de meest specialistische kennis is vereist. Bekijk onderstaande video om te zien hoe dit er in de praktijk uit ziet. 

Wil jij ook deel uitmaken van het team van JEVA Metaalbewerking B.V.? Bekijk de vacature-pagina.

Bent u nieuwsgierig wat JEVA voor u kunt betekenen op het gebied van CNC Frezen? Neem dan contact op.