Branches: Industriële metaalbewerking

Betrouwbare partner in industriële metaalbewerking

Als gespecialiseerd metaalbewerkingsbedrijf biedt JEVA Metaalbewerking BV een breed scala aan diensten voor de industriële sector. Met meer dan 25 jaar ervaring in CNC-draaien, frezen en verspanen, hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor de maakindustrie. Onze technische expertise, ons moderne machinepark en onze klantgerichte aanpak maken ons een unieke speler in de markt.

Onze diensten

Bij JEVA Metaalbewerking BV bieden we een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van metaalbewerking. We beschikken over geavanceerde CNC-machines en moderne productieprocessen om te voldoen aan de diverse behoeften van onze klanten. Onze diensten omvatten onder andere:

CNC draaien
JEVA beschikt over geavanceerde CNC-draaimachines die nauwkeurige en complexe bewerkingen kunnen uitvoeren. Van kleine tot grote series, we kunnen alle soorten onderdelen produceren met een hoge precisie en kwaliteit.

CNC frezen
Onze CNC-freesmachines maken het mogelijk om complexe vormen en contouren te bewerken met hoge precisie en snelheid. We kunnen kleine tot middelgrote series produceren, afhankelijk van de specificaties van onze klanten.

Verspanen
Onze verspaningsdiensten omvatten een breed scala aan bewerkingen, zoals boren, tappen en slijpen. We gebruiken geavanceerde machines en gereedschappen om een hoge precisie en kwaliteit te garanderen.

Klantgerichte aanpak

Bij JEVA geloven we in een klantgerichte aanpak. We werken nauw samen met onze klanten om hun behoeften te begrijpen en bieden oplossingen die aansluiten bij hun specificaties. Onze flexibiliteit en snelheid maken het mogelijk om op korte termijn te reageren op de veranderende behoeften van onze klanten.

We hebben een diverse klantenkring in verschillende sectoren, zoals de medische industrie, de automotive industrie en de lucht- en ruimtevaartindustrie. Onze klanten vertrouwen op ons voor onze technische expertise, onze hoogwaardige producten en onze betrouwbare leveringen.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.