Metaalbewerking Specialist

Kwaliteit sinds 1995
Met machine en mens doorgroeien
Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf voor jongeren uit de omgeving
ISO 9001:2015 gecertificeerd
Momenteel is JEVA ISO 9001:2015 gecertificeerd

Onze focus – CNC Draaien, Frezen, Verspanen
Wij zijn al meer dan 25 jaar specialist in CNC Draaien, Frezen, Verspanen en meer. Met een uitgebreid machinepark streven wij naar een zo hoog mogelijke precisie. Daarnaast staat automatisering bij ons in een hoog vaandel. Bekijk hier al onze diensten.

Onze waarden – Precisie, Betrokkenheid, Technologische innovatie
Klanten staan voor ons centraal. Wij denken graag mee in specifieke wensen voor productbewerkingen en leveren graag een vrijblijvende 3D-tekening. Precisie betekent voor ons dat we iedere plaatstolerantie kunnen produceren en dat kwaliteit hiermee gegarandeerd is. 

 

Over JEVA Metaalbewerking
JEVA Metaalbewerking B.V. is een familiebedrijf dat in 1996 werd opgericht. Inmiddels werken wij met een team van ongeveer 25 specialisten aan hoog-kwalitatieve metaalbewerking. Wij proberen wij onze processen continue te automatiseren en te optimaliseren. Op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit leveren met hoge precisies. 

Meer lezen over JEVA Metaalbewerking B.V.? Bekijk hier.  

Branches – Automotive, Industriële metaalbewerking en meer
Wij werken voor bedrijven uit vele verschillende branches, zoals automotive en industriële metaalbewerking. Hierbij is het mogelijk om zowel seriematig als halffabricaten en/of eindproducten te produceren. Lees hier meer over de branches waar wij voor werken.