Nieuwe pagina

JEVA Metaalbewerking B.V. is specialist in metaalbewerking. Wij houden ons al 25 jaar bezig met CNC draaien, CNC frezen en CNC verspanen. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met lassen, zagen en assemblage.

Kwaliteit sinds 1995
Met machine en mens doorgroeien
Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf voor jongeren uit de omgeving
ISO 9001:2015 gecertificeerd
Momenteel is JEVA ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Over JEVA

Geschiedenis

JEVA Metaalbewerking B.V. is een familiebedrijf opgericht in 1996. Daarmee hebben wij inmiddels ruim 25 jaar ervaring als metaalbewerking specialist. In 1996 richtte vader Koos van Amerongen JEVA Metaalbewerking B.V. op. Al snel groeide JEVA en moest er personeel aan worden genomen. In 2003 werd er een nieuw pand gebouwd op industrieterrein De Copen in Lopik. Hier is JEVA nog altijd gevestigd.

Overname Gerco en Wilco

Investering in het bedrijf

Na een aantal jaren van sterke ontwikkeling namen zijn zoons Gerco en Wilco van Amerongen het bedrijf over in 2015. Sindsdien is de weg naar verdere professionalisering ingezet. De hal werd efficiënter ingedeeld en het werkproces werd geoptimaliseerd volgens het Lean-principe. Het proces is steeds verder geautomatiseerd. 

 

 

2021: Jubileumjaar

Innovativiteit

In 2021 bestaat JEVA 25 jaar. Naar aanleiding hiervan is het kantoor helemaal vernieuwd. Daarnaast is er een nieuwe website gelanceerd. Zo hoopt JEVA ook de komende jaren de klanten goed te kunnen bedienen.

Gerco en Wilco van Amerongen hechten veel waarde aan innovatie. Zij doen er dan ook alles aan om voorop te blijven in de markt van metaalbewerking. Zo worden prototypes gemaakt met de 3D printer en continuïteit gerealiseerd door gebruik van robotarmen. Het vernieuwen van het machinepark is een belangrijke prioriteit van JEVA. 

Vragen?

Stuur ons een bericht!