Stage Metaalbewerking

Geïnteresseerd in Metaalbewerking? Wij leiden je op tot specialist

Stage Metaalbewerking
Ben jij geïnteresseerd in metaalbewerking en wil je er tijdens een stage meer over leren? Word specialist op het gebied van verspanende bewerkingen! Op dit moment hebben we plek voor één Metaalbewerking Stagiair. 

Over de stage
Bij deze stage helpen we je op weg om het metaalbewerking vak te leren. Je leert om te gaan met verschillende typen bewerkingen en je kunt jezelf ontwikkelen tot een echte specialist. Na verloop van tijd kun je zelfstandig verspanende bewerkingen uitvoeren op een CNC bewerkingscentrum. 

Taken
Als metaalbewerking stagiair zorg je ervoor dat het productieproces optimaal verloopt. Na een inwerktraject kun je de machine programmeren, gereedschap wisselen en kun je werkstukken opspannen. Als de bewerking is afgerond, controleer je of het werkstuk aan de gestelde eisen voldoet.

Alles voor het perfecte eindresultaat!

Functie-eisen
Voor de Stage Metaalbewerking hoef je nog geen ervaring te hebben, maar wel affiniteit. Vind jij het leuk om te werken in techniek? En ben je geïnteresseerd in metaalbewerking? Wij helpen je om het vak verder onder controle te krijgen. Op termijn kun je zelf machines beheren. 

Verder vinden wij het fijn als je communicatief vaardig bent en een leergierige houding hebt. Als je al ervaring hebt met CNC frezen, is dat natuurlijk een pré.

Erkend Leerbedrijf
Als Erkend Leerbedrijf proberen wij een goede plek te bieden voor de ontwikkeling van nieuw talent. Benieuwd wat dat voor jou betekent? Naam contact met ons op! 

Vergoeding
Bij JEVA ontvang je een goede stagevergoeding. Reis en onkostenregeling gaan in overleg. Je krijgt mooie uitdagingen in je werk. De werksfeer waar je in terecht komt is erg goed! Met plezier naar je werk gaan is tenslotte erg belangrijk.

Interesse?
Mail je sollicitatie met CV naar info@jeva.nl t.a.v. Gerco van Amerongen. Heb je vragen over de stage? Bel gerust even naar +31 (0)348 451928 zodat ik je vragen kan beantwoorden.

ROC Midden Holland
Voor stage's werken wij onder andere samen met ROC Midden Holland. Ook studenten van andere scholen zijn welkom om bij ons te solliciteren. Meer informatie is te vinden via deze link: https://tech.rocmn.nl/opleiding/allround-medewerker-productietechniek-verspanen-bbl