Branches: Off-shore en wind

Metaalbewerking voor Off-shore, wind en meer

JEVA Metaalbewerking BV is een ervaren metaalbewerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in CNC-draaien, frezen en verspanen. We hebben al vele jaren ervaring in verschillende industrieën, waaronder de off-shore en windenergie branche. In deze branche bieden we onze klanten een breed scala aan diensten en oplossingen, zoals halffabricaten en onderdelen van windmolens, tanks en silo's.

Off-shore en windenergie zijn belangrijke sectoren voor de Nederlandse economie. De productie van energie op zee is de afgelopen jaren sterk toegenomen, waardoor er steeds meer behoefte is aan geavanceerde metaalbewerkingstechnieken en -oplossingen. JEVA levert hoogwaardige producten die speciaal zijn ontworpen voor de off-shore en windenergie branche.

Onderdelen voor Off-shore en windturbines

Een van de belangrijkste diensten die JEVA Metaalbewerking BV aanbiedt aan de off-shore en windenergie branche, is CNC-draaien. Onze experts beschikken over de nieuwste technologieën en machines om zeer nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren die nodig zijn voor de productie van windturbines en andere off-shore-installaties. We kunnen zowel enkele stukken als grote series produceren. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we altijd zorgen voor kwaliteit en efficiëntie.

Een andere belangrijke dienst die we aanbieden is CNC-frezen. Met onze geavanceerde machines kunnen we hoogwaardige onderdelen en componenten frezen voor diverse toepassingen in de off-shore en windenergie branche. Of het nu gaat om het produceren van gietstukken, flenzen, pijpleidingen of andere specifieke onderdelen, we kunnen voldoen aan de vereisten van onze klanten en zorgen voor snelle levering en hoge kwaliteit.

Advies en ontwerp voor Metaalbewerking

Tot slot bieden we onze klanten ook expertise op het gebied van ontwerp en engineering. We kunnen helpen bij het ontwerpen van onderdelen en componenten die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de klant en de eisen van de branche. Onze experts werken samen met klanten om oplossingen te vinden voor uitdagingen op het gebied van metaalbewerking. 

JEVA Metaalbewerking kan voorzien in het complete proces, van advies en bewerkingen tot assemblage en aflevering op locatie. Wij denken graag met u mee voor een oplossing op maat. Neem contact op voor advies en meer informatie.