Nieuwbouw plannen bij JEVA Metaalbewerking

Het bedrijfspand zal worden uitgebreid met extra ruimte voor productie, kantoor, kantine en parkeren. Lees hier alles over de voortgang.

Nieuwbouw plannen bij JEVA

In 2024/2025 wordt het bedrijfspand van JEVA uitgebreid met extra ruimte voor productie, kantoor, kantine en parkeren. In dit nieuwsbericht nemen wij u mee in de voortgang van het bouwproces. 

Eerste bouwplannen

Door de continue groei van JEVA Metaalbewerking was er in de afgelopen jaren steeds meer behoefte aan ruimte voor de groei van het bedrijf. Daarnaast werd bekend dat de grond naast het huidige pand van JEVA Metaalbewerking zal worden herbestemd tot industriegrond. Dit maakt het voor JEVA een ideale kans om het bedrijf verder uit te breiden. In 2023 worden de eerste tekeningen gemaakt en de financiële plannen gemaakt rondom de bouw. 

 

Bouwtekeningen

Na het opleveren van de tekeningen is er ook een grafische weergave opgeleverd in maart 2024. Dit geeft een beeld hoe de aanbouw er ongeveer uit komt te zien. Bekijk de grafische weergave van de bouw die in 2024/2025 wordt gerealiseerd.

 

Tekenen Bouwovereenkomst

Een belangrijke stap in het proces is het tekenen van de bouwovereenkomst door Wilco, Gerco en van Baaren aannemers. Deze stap werd gemaakt in juni 2024. Het tekenen van deze overeenkomst betekent dat we kunnen starten met de bouw. Qua planning wordt er nu een periode aangehouden van ongeveer 60 weken, waarbij de eerste paal zal worden geslagen in juli 2024. 

 

Eerste paal geslagen

Op vrijdag 12 juli 2024 is de eerste paal geslagen van het bouwproject. Dit hebben we gevierd in samenzijn met personeel, familie, partners en andere betrokkenen. De komende periode zal er hard worden gewerkt om de parkeerkelder te realiseren.