Ben jij een CNC Frezer?

Vacature CNC Frezer

Functieomschrijving
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verspanende bewerkingen op een CNC bewerkingscentrum.

Taken
Het programmeren van de machine, het wisselen van het gereedschap en het opspannen van de werkstukken. Je zorgt er voor dat het productieproces optimaal verloopt. Een perfect eindresultaat is altijd jouw doelstelling. Je controleert of het werkstuk voldoet aan de gestelde eisen, grijpt in waar nodig en denkt continu mee in het verbeteren van het proces.

Functie-eisen
Je kunt zelfstandig de machine instellen of je bent bereid om dit te leren. Je bent communicatief sterk en sociaal vaardig. Je vind het vak verspanen interessant en gaat altijd voor het beste resultaat. Klantgericht denken en een leergierige houding stellen wij zeer op prijs. En je hebt enige ervaring met CNC frezen.

Vergoeding
Wij kunnen een goed salaris bieden. Reis en onkostenregeling gaan in overleg. Je krijgt mooie uitdagingen in je werk. De werksfeer waar je in terecht komt is erg goed! Met plezier naar je werk gaan is tenslotte erg belangrijk.

Interesse?
Mail je sollicitatie met CV naar info@jeva.nl t.a.v. Gerco van Amerongen. Heb je vragen over deze functie? Bel gerust even naar +31 (0)348 451928 zodat ik je vragen kan beantwoorden.